Ingredienten:

  • 1 ons rauwe ham (plak)
  • 1 ons gekookte ham (plak)
  • 10 sjalotjes
  • 1,5 ons champignons
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1/2 blokje guidbouillon
  • 1 goudrenet en flink wat peterselie

Bereiding:

  1. Snijd de ham in blokjes en smoor het in hete boter. Voeg de shalotjes en de champignons toe en laat ze bruinen.
  2. Doe daarna de tomatenpuree en een half kopje suiker en ge guidbouillon erbij. Laat alles 20 minuten sudderen.
  3. Voeg dan 3/4 van de gesnipperde goudrenet toe en laat het dan nog 10 minuten doorsudderen.
  4. Voeg vlak voor het serveren de rest van de goudrenet toe.
  5. Eet smakenlijk

ps: serveer het met stokbrood

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

je bent momenteel offline