Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 3 eieren
  • 2 granny smith
  • 6 witte boterhammen
  • 2 dl melk
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 3 tl kurkuma
  • 4 tl kerriepoeder
  • 1/2 tl peper
  • 400 g rundergehakt
  • 20 gedroogde abrikozen
  • 1 el mangochutney
  • zout
  • voor erbij: 3 bananen in plakjes

bereiding:

  1. Brood in de melk weken, gehakt braden met de kruiden, knoflook, ui en chutney. Appels en abrikozen in stukjes snijden en door het gehakt mengen. Voeg het uitgeknepen brood toe aan het gehakt en roer kort door.
  2. Meng het ei, beetje melk en kurkuma en beetje zout door elkaar
  3. Doe het gehakt in een ovenschotel en en giet daarover het eimengsel.
  4. Zet de overschotel 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200C
  5. Serveer met de chutney en bananenstukjes

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

je bent momenteel offline